Höst

Regeringsbildningen i Stockholm liknar en fars. Kaffe dricks och kakor ätes på talmannens rum. Inget händer. Käbblet fortsätter. Snart kommer överbetalda riksdagsledamöter trycka knappar i kammaren och välja statsminister fyra vändor. Händer inget då blir det extraval. Till ytterligare stora kostnader.

Själv vänder jag på varje slant för att bli färdig med ”Brott & straff”. Nio av tio låtar är äntligen klara. Den sista låten ”Skuggorna  & nuet” är dock en utmaning att få till. Därefter återstår mastring och skivsläpp. Vi får se när det hela streamas men troligtvis tidigt 2019. Juletider är ju värdelöst att släppa musik kring. Tusentals album fyller redaktioner och man lär inte få en syl i vädret med en drömsk, lite ilsk och tvärpolitisk folkhemsblues.

Vi ursäktar förseningen av albumet men slutresultatet blir fantastiskt.

Samtidigt har Limme och jag satt samman tvåmansbandet ”Blodsbroder” och avverkat några spelningar. Som också fått väldigt fin respons. Fröjdafestivalen mitt ute på åker i Utvälinge, The Tivoli i Helsingborg (support åt Dan Hylander & Raj Montana band), gemytlig höstfest på en gård ute i Förslöv samt lika gemytlig spelning i Tomelilla på väldigt liten scen. Och även ett trevligt mingel med oss på liten scen i Hifi-klubben lokaler i Helsingborg. Vi bokar för 2019 så hör gärna av er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *