Nytt album 2018 – Brott & straff

Höst. Sista söndagen i september avnjöt hela familjen en fika på Espresso house i Ängelholm, betraktade folk och gick barfota en sista gång i år. Tiden rusar. Ett nytt album är under inspelning, beräknas vara klart i april 2018. En folkhemsblues. Ett udda, tvärpolitiskt och mångbottnat album med låtar skrivna alltifrån 2005 och fram till idag. Låter verkligen annorlunda.

Kort resumé om detta år: Nattåget från Prag fick lysande recension av Thomas Cedergren på Rockfarbror, bra intervju dessutom.  Bandet avverkade fyra gigg: i Åstorp, Göteborg, hemma i Strövelstorp och härlig höstfest i Brekille. Första spelning var lite ringrostig men de senare var fantastiska.

1979 fick också fina recensioner, även Fredrik Virtanen på Aftonbladet hyllade albumet. Videon på titelspåret filmade jag själv, Per Christoffersson klippte ihop det hela snyggt och fint.

Båda album har jag skickat in för bedömning till Grammis.

I somras gjorde jag klar en kortroman som utspelar sig i slutet av nittiotalet. En ung drömmare reser genom tillvaro i Göteborg, blekinge skärgård och Ängelholm. Läs gärna Underland – finns som e-bok.

Under höst skrivs ytterligare bok, fler bloggar och även nya sånger. Inspelningar fortsätter i Studio Mansarda och framåt vintern lär vi klippa ihop en video igen.  På återhörande! / Larson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *