Nytt album ”Nattåget från Prag” ute nu!

Den 4-7 maj gick vi in i Studio Mansarda, i Helsingborg, och liveinspelade åtta låtar. Veckan efter gjorde vi pålägg och la om en del sång. I början av juni körde jag och Limme upp till Tjörn, alldeles vid havet och mixade två dagar hos Jocke Styrén. Snabbt och smidigt. Gick fina promenader i skärgården, såg gamla färjor angöra hamnen och tunna moln resa över klippor och träd. Man glömmer hur vackert landet är. Man påminns ständigt om varför man började skriva låtar en gång i tiden och vägrar sluta.

Idag släpps ”Nattåget från Prag” – en samling låtar skrivna kring 97-99. Albumet är lite av ett tjugoårsjubileum. Från en veckolång resa till Prag, dit jag reste för att fira min trettioårsdag i ensamhet, till de första raderna i min bok, som blev ett helt liv och en flytt upp till Göteborg. Låtarna är lite av soundtrack till ”Underland” – en roman med självbiografiska inslag.

Första recension av Rockfarbror. 4 av 5 i betyg.

Systerskivan ”1979” är också en nyinspelning av äldre material och värd att lyssna på! Recenseras här.

Den 19 augusti spelar jag och band i Åstorp, kl 16.

Den 21 augusti spelar vi i Göteborg, på Bengans fik, kl 20.

Mer info kommer!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *